((ΠΡΟΟΔΟΣ))

((ΠΡΟΟΔΟΣ))

Σελίδες

------

Το γραφείο του Σωματείου είναι ανοικτό για την εξυπηρέτηση των μελών του κάθε δευτερα 19:00 - 21:00

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012



ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΝΑΤ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
«ΠΡΟΟΔΟΣ»
Μιχαήλ Δήμα 104, Κορωπί Α.Φ.Μ.:997728718
e-mail: somateio.proodos@hotmail.com

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,
Σας ανακοινώνουμε πως το πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθμόν 6726/2011 απόφαση ενέκρινε την σύσταση του σωματείου «Πρόοδος» με σκοπό την προάσπιση και προαγωγή των επαγγελματικών συμφερόντων του κλάδου των εμπόρων λαϊκών αγορών Ανατ. Αττικής.
Καλούμε όσους συναδέλφους δεν έχουν εγγραφεί να συμπληρώσουν αίτηση εγγραφής απευθυνόμενοι στα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής (Καπάρος Κωνσταντίνος, Σιούτης Πέτρος, Πιπερίδης Κυριάκος, Ανδριοπούλου Μαίρη, Ζαβιτσάνος Κωνσταντίνος, Αγγελόπουλος Δημήτρης, Ρενιέρης Γεώργιος), ή στο γραφείο του σωματείου μας, που βρίσκεται στο Κορωπί, Μιχαήλ Δήμα 104 (πίσω από τα LIDL) κάθε Δευτέρα 7μμ έως 10μμ. Σύντομα θα συγκαλέσουμε την πρώτη μας γενική συνέλευση και θα διεξάγουμε εκλογές.
Σας ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 19/1 στην Περιφέρεια συνεδρίασε η επιτροπή έγκρισης και επιλογής δρόμων Λαϊκών Αγορών, η οποία ενέκρινε την ίδρυση και λειτουργία λαϊκής αγοράς κάθε Δευτέρα στον Κουβαρά. Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να κάνουν αίτηση στην περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχία). Για την Λαϊκή του Μαρκοπούλου εγκριθήκανε δύο νέοι δρόμοι οι οποίοι πιστεύουμε πως εξυπηρετούν τις ανάγκες μας όσο το δυνατών καλύτερα!
Για τον Δήμο Κορωπίου σας ενημερώνουμε πως δεν υπήρξε εξέλιξη και το θέμα θα επανέλθει σε επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής , με νέα πρόταση , κατόπιν συνεννόησης του σωματείου μας με τον Δήμο.
Για τον Γαργηττό σας ενημερώνουμε πως παρευρέθηκε στην επιτροπή ο ίδιος ο Δήμαρχος, εκπροσωπώντας τον Δήμο του, ο οποίος πρότεινε για 6 μήνες τον υπάρχων δρόμο και για 6 την οδό Βοϊου, την οποία και τελικά ο Δήμαρχος επέβαλε στην επιτροπή!
Το πρόβλημα προέκυψε στην Λαϊκή της Αναβύσσου όπου προτάθηκε η οδός Αγίας Σκέπης για 12 μήνες! Τον δρόμο αυτό τον κρίνουμε ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για Λαϊκή Αγορά! Όπως ήταν φυσικό, δεν ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, κύριους Σταυλά Γεράσιμο και Σιούτη Βύρωνα που όπως γνωρίζεται ανήκουν στο σωματείο μας, και προβαίνουν σε ένσταση κατά της απόφασης! Μετα λύπης μας σας πληροφορούμε πως δεν παρευρέθησαν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την μειοψηφία στις αποφάσεις που ελήφθησαν!
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την υποστήριξή σας. Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας.

Εκ μέρους της επταμελούς προσωρινής Δ.Ε. «Πρόοδος»
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Κ. Καπάρος Π. Σιούτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου