((ΠΡΟΟΔΟΣ))

((ΠΡΟΟΔΟΣ))

Σελίδες

------

Το γραφείο του Σωματείου είναι ανοικτό για την εξυπηρέτηση των μελών του κάθε δευτερα 19:00 - 21:00

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 



ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΝΑΤ.  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
«ΠΡΟΟΔΟΣ»

                              Μιχαήλ Δήμα 104, Κορωπί Α.Φ.Μ. : 997728718
                         e-mail : somateio.proodos@hotmail.com
                                                     10www.somateioproodos.blogspot.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάδελφοι / σες. 
Με την υπ’ αριθμόν 1 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου μας αποφασίστηκαν εκλογές στις 20/05/2012 ημέρα Κυριακή για την εκλογή Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτικής Επιτροπής για το σωματείο μας, και ταυτόχρονα να εκλέξουμε και Συνέδρους που θα εκπροσωπούν τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ πωλητές των Λαϊκών Αγορών της Ανατολικής Αττικής στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Πωλητών Λαϊκών Αγορών και κατ’ επέκταση στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Λαϊκών Αγορών Αττικής όπου πλέον ανήκουμε. Η παρουσία όλων των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ κρίνεται απαραίτητη για την δυναμική εκπροσώπηση του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ Σωματείου ΠΡΟΟΔΟΣ στην Ομοσπονδία και στον Οργανισμό. Σας υπενθυμίζουμε πως το σωματείο ΠΡΟΟΔΟΣ είναι το μοναδικό που αντιπροσωπεύει τον χώρο μας την στιγμή που όλα αλλάζουν! Η δυναμική προσέλευση στις εκλογές αυτές, με σκοπό την εκλογή όσο το δυνατόν περισσότερων συνέδρων στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, είναι αναγκαία!!!
Περιμένουμε παλιοί αλλά και νέοι συνάδελφοι, με όρεξη, νέες ιδέες και επαγγελματικές ανησυχίες να δηλώσουν υποψήφιοι και να στελεχώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου αλλά και την εκπροσώπηση μας στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, κάνοντας μία νέα αρχή για τον χώρο!
Οι αιτήσεις υποψηφίων θα γίνονται δεκτές έως 11/05/2012 και μέχρι τις 22:00 στα γραφεία του σωματείου μας.
Οι κάλπη θα είναι ανοικτή από τις 9:00 π.μ. της Κυριακής 20/05/2012 έως και τις 16:00 μ.μ στα γραφεία του σωματείου μας.


Θα είμαστε όλοι εκεί, μας αφορά όλους!!!

Η εφορευτική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου